Napsugár Aquapóniás és Szociális Központ

2016. december 22-én karácsonyi ünnepségen megemlékeztünk az éves történésekről beszélgetéssel, vetítéssel

   

2016. december 6-án „RAMPUSZ-nap”-ot tartunk Mikulás alkalmából

 

2016.10.18.-án a Mansfeld című filmet, majd 2016.10.20. napján a Szabadság szerelem című filmet tekintettük meg a Szivárvány Kultúrpalotában.

2016. szeptember 22-én Kaposváron a Szivárvány Kultúrpalotában Casablanka című filmet tekintettük meg.

NASZK nap

2016. szeptember 9.-én NASZK – napot tartottunk. Vetélkedtünk, főztünk vidáman együtt szórakoztunk.

Az esemény képekben

Január – február programok beszámoló

 Január február hónapban farsangi készülődés történt intézményünkben. Fánkot sütöttünk, jelmezeket készítettünk és táncos műsorral készültünk a „Napsis” jótékonysági bálra.

Aquapóniás konferencia – üvegház-látogatás

Nemzetközi, háromnapos  Aquapóniás konferencia keretén belül látogatókat fogadtunk, akik üvegház-látogatást tettek nálunk. Kutatók, egyetemi oktatók jártak nálunk. Szakmai eszmecserét folytattunk a Kaposvári Egyetem szakembereivel, illetve érkeztek hozzánk Szlovéniából, Svájcból és Csehországból is.

Cukkini és töksütés

A jól elvégzett munka jutalmaként cukkinit és tököt rántottunk. Recepteket cseréltünk és még az is meg tanult finom cukkinit készíteni, aki ez eddig nem tudott.

Színházlátogatás

A Botrány az Operában című darabot tekintettük meg a FOGI Színház előadásában Kaposváron a Szivárvány Kultúrpalotában. Beleznay Endre, Nyertes Zsuzsa, Straub Dezső és kollégáik egy nagyon kellemes hangulatú estét varázsoltak a közönségnek.

Őszi visszatekintés

Az előző hónapok fontosabb eseményeire tekintettünk vissza. Vetítés, filmek, híradások sorakoztak a programban. Közös beszélgetéssel, játékkal mélyítettük ismeretségeinket az új tagokkal és hozzátartozóikkal.

Feliratkozás RSS - Napsugár Aquapóniás és Szociális Központ csatornájára

2011 © Napsugár Gyógypedagógiai Módszertani Központ