Napsugár Gyógypedagógiai Módszertani Központ

Megtekintettük a Rippl-Rónai József Emlékház és Látogatóközpont kertjében a sok-sok nárciszt... :)

2018 Húsvét

2018. 03. 28-án megérkezett a húsvéti nyuszi a gyerekekhez, melyet lázas készülődés előzött meg.. Sütés-főzés, tojásfestés, locsolkodás...

Az esemény képei

 

Komatálazás

Ma délelőtt komatálazás volt intézményünkben. Az iskolai osztályok és az óvodai csoport a gyerekekkel együtt elkészítette a sok-sok finomságot, majd egymást vendégül láttuk. A gyermekek megtapasztalhatták az adás-kapás örömét, a vendégvárás és a vendégségbe érkezés izgalmát is egyaránt.

Esemény képei

Mentorprogram

A Mozgáskorlátozottak Somogy Megyei Egyesülete partnere a Szívbeteg Gyermekekért Alapítványnak a Mentorprogram létrehozása a dél-dunántúli régióban koraszülöttek számára című pályázat keretein beül.  A Napsugár Gyógypedagógiai Módszertani Központ ebben a programban mentorházként vállalja a koraszülött gyermekek célzott fejlesztését különböző szolgáltatások biztosításával.

Farsang (2018)

Idei farsangunkon állatkák népes serege vonult fel. Volt sok vidám pillanat... :) Köszönjük a szülőknek a sok finomságot, és a zsákbamacskákra felajánlott összegeket!

Bohócok

Minden csoport és osztály elkészítette a saját bohócát, melyek intézményünk folyosóján kerültek kiállításra.

Fánk sütés

A múlt heti kiszézés után most fánkot sütöttünk a gyerekekkel. Nagyon élvezték a lisztben való túrást, a tésztagyúrást, sodrást, szaggatást, a levegőben szálló illatokat....

Kiszézés

Az idei tanévben is nagy izgalommal készítettük el kiszebábjainkat, melyeket a mai napon elhelyeztünk az intézmény bejárata előtt. A bábokkal való kivonulás alatt farsangi dalokat énekeltünk.

Adventi időszak és karácsonyi ünnepség: 2017. 12. 11-22.

Az adventi időszak sosem arról híres, hogy nem történik semmi... Tehát zajlik az élet! Kossuth téri vásár, adventi teázás, Lucázás bölcsődésekkel, zeneiskolások koncertje, lakóotthoni látogatás, karácsonyi ünnepség és stb. Végül, az év zárásaként a karácsonyi ünnepség, illetve az elmaradhatatlan ajándékozás, melyek nélkül nem indulhat téli szünet.

Mikulás: 2017. 12. 06.

Intézményünkbe sok-sok jó gyerek jár, így idén is ellátogatott hozzánk a Mikulás és meglepte őket egy-egy csomaggal! :) Mese-előadással és közös énekléssel vártuk, illetve köszöntük meg neki, hogy ekkora utat tett meg a kedvünkért! És, ha ez nem lenne elég, Kaposváron járt az igazi Mikulás is a Lári-Fári Alapítvány jóvoltából. Erre a nemes alkalomra is volt szerencséje néhány gyerkőcünknek elmenni!

Feliratkozás RSS - Napsugár Gyógypedagógiai Módszertani Központ csatornájára

2011 © Napsugár Gyógypedagógiai Módszertani Központ